Palvelumme yrityksellesi

Me Laskentakonsulteilla olemme palvelleet asiakkaitamme pitkäjänteisesti useiden vuosikymmenien ajan. Olemme nähneet aitiopaikalta talouden eri vaiheet ja asiakkaidemme kanssa yhteistyössä selvittäneet haasteet ja olleet osaltamme tukemassa menestystarinoita. Uskomme vakaasti, että henkilökohtaisella palvelulla ja hyvin suunnitelulla taloushallinnolla luodaan parhaat olosuhteet liiketoiminnan kukoistukseen!
Palvelut
Aloittavan yrityksen taloushallinto

Aloittavan yrityksen kirjanpito voi tuntua vaikealta, mutta tärkeintä on se, että olet aloittamassa yritystoimintaa – hienoa! Osuaksesi kerralla keskelle taulua tarvitset tukea, sellaisen neuvonantajan, joka viitoittaa suunnan menestystarinallesi. Laskentakonsultit auttaa sinut alkuun ja aloittamaan yritystoimintasi oikein. Ota yhteyttä jo toimintasi ideointivaiheessa, koska autamme välttämään karikot sekä määrittämään oikean reitin. Teemme yhteistyötä yrityskeskuksen sekä useiden yrityshautomoiden kanssa joten kauttamme löydät myös aloittavan yrityksen tärkeät kontaktit. Hoidamme alun hankalalta tuntuvat paperityöt puolestasi ja autamme taloutesi arkipäivässä. Kokeneet KLT- ja PHT-asiantuntijamme hoitavat kirjanpitosi, laskevat palkkasi ja pitävät yhteyttä tarvittaviin viranomaisiin luotettavasti ja edullisesti. Palvelumme kattaa kaikki aloittavan yrityksen tarpeet ammattitaitoisesti ja sinä saat keskittyä yritystoimintasi aloittamiseen. Aloittavan yrityksen kirjanpito ei voisi olla mutkattomampaa.

Laadimme yrityksellesi asiaan kuuluvat ilmoitukset sekä tarjoamme neuvontaa yrityksesi alkumatkalla. 

Toteutamme kirjanpitosi maksu- tai suoritusperusteisesti tarpeesi mukaan. Palvelumme toteutetaan halutessasi täysin sähköisesti. 

Palkanlaskenta täsmällisesti palkkahallinnon ammattilaisen laatimana. 

Autamme sinua löytämään yrityksellesi sekä liiketoimintaasi sopivimmat ohjelmistot. 

Saat meiltä yrityksellesi tuotteistetun talouspäällikön huomattavasti edullisemmin palkkaamiseen verrattuna.

Kasvava yritys saattaa tarvita lisärahoitusta. Autamme löytämään sinulle sopivan vaihtoehdon. 

Palvelut
Kasvavan yrityksen taloushallinto

Yritystoimintasi on kasvuvaiheessa – onnittelut! Kasvit osaavat kukkivan kasvun luonnostaan, silti nekin tarvitsevat siihen sopivat olosuhteet. Laskentakonsultit auttaa ohjaamaan kasvuasi oikein ja tarjoaa yrityksellesi ne palvelut jotka mahdollistavat kasvusi tehokkaasti. Ota yhteyttä, kun suunnittelet kasvua, sillä ammattilaisemme osaavat auttaa sinua kasvamaan hallitusti ja oikeaan suuntaan. Kasvun kynnyksellä on tärkeää nähdä asiat kokonaisuutena, koska silloin vaikutat niihin oikealla tavalla. Palveluihimme kuuluu tuotteistettu Talouspäällikkö-palvelu, joka tuo yritysvalmentajan säännöllisesti luotsaamaan yrityksesi hallitun kasvun tielle. Valmentajamme löytää menestyksesi lähteet. Tuotamme räätälöidyt johdon raportit taloutesi mittareista. Konsernitasoiset taloushallinnon asiantuntijamme analysoivat askeleesi ja korjaavat suunnan. 

Palvelut
Muuttuvan yrityksen taloushallinto

Olet saavuttanut tavoitteesi – hieno saavutus! Seuraavat siirrot kannattaa suunnitella hyvin, sillä mestarit pelaavat useamman kerrallaan. Laskentakonsultit auttaa sinua yritystoimintasi muutoksessa. Palveluihimme kuuluvat erilaiset yritysjärjestelyt sekä muutostyöt. Toteutamme yrityksesi myynnin, mahdollisten ostettavien kohdeyritysten analysoinnin ja sukupolvenvaihdokset tottuneesti. Optimoimme verosi. Mikäli tilanne on se, että olet luopumassa toiminnastasi tai lopettamassa jonkin yrityksesi, hoidamme prosessin kaupparekisterin ja verohallinnon kanssa. Olemme yritysten kokonaisvaltainen kumppani aloittavan yrityksen kirjanpidosta, kasvuvaiheen talouspäälliköksi tai yrityksen muutos tarpeiden tuottajaksi. 

Yrittäjän kannattaa aina suunnitella verotuksensa tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Veroasioiden ammattilaisena autamme sinua ja yritystäsi verosuunnittelussa ja verotusasioissa. 

Autamme sinua yrityskaupoissa ja -järjestelyissä yli 40 vuoden kokemuksella.

On hienoa, kun yritystoiminnalle löytyy jatkaja perhepiiristä. Autamme sinua sukupolvenvaihdokseen liittyvissä asioissa.

Joskus yritystoiminta tulee tiensä päähän. Meiltä saat avun yrityksen lopettamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Laskentakonsultit

Lisätietoja